Ismerd meg a Ninják és Szamurájok harcművészetét

武神館ブタペスト道場

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • EDZÉSEK

  Edzéseink: kedden és csütörtökön 18.30-20.00 Helyszín: Váci Utcai Ének-zenei Általános Iskola Cím: 1056. Budapest, Váci u. 43.
  Read More
 • KAPCSOLAT

  Shidoshi Mokasz Jorgosz +36 70 2088 238 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Read More

Üdvözlünk a Bujinkan Magyarország

és a Bujinkan Budapest weboldalán!

 

Célunk, hogy tradícionális formában átadjuk, és segítsük megőrizni az ősi harcművészet ismeretét edzőtársainknak, valamint erős, őszinte, és bátor vezetőket neveljünk a jelen és a jövő számára.

A TEGNAP HARCOSAI - MA!

Edzéseink úgy vannak felépítve, hogy képessé tegyenek az önvédelemre és arra, hogy pozitív módon irányítsd az életed, hogy olyan emberré válj, amilyenné akarsz, és olyan életet élj, amilyet szeretnél, úgy, hogy a sorsodat magad irányítod.

Ez NEM küzdősport! Ez HARCMŰVÉSZET, sőt HÁBORÚS MŰVÉSZET!

A realitást és a hatékonyságot elengedhetetlennek tekintjük. A valósághű gyakorlás és a dolgok megismerése úgy, ahogy vannak legalább annyira fontos, mint tudni azt, hogy meddig kell elmennem, hogy hatékony legyek, valamint én mennyire vagyok könnyen sebezhető?

A háborús művészetekben a technikák direkt úgy lettek kitalálva, hogy azonnal harcképtelenné tegyék az ellenfelet, ezért nem volt idő felesleges mozdulatokra.  

NINCSENEK KORLÁTOK

Azt mondjuk, IGEN MEG TUDOD CSINÁLNI, elhunyt mesterünk több, mint 40 éves edzési tapasztalatával, jelenlegi oktatónk több, mint 20 éves harcművészeti tapasztalatával, valamint a legjobb tanítványok több, mint 15 éves tapasztalatával meg tudjuk tanítani, hogyan legyél a legjobb.
MINDEN edzésünket VALÓS dolgokra alapozzuk, amelyek megtörténhetnek az utcán, háborúban, beleértve valós támadásokat, és azok valós lelkületét.