Ismerd meg a Ninják és Szamurájok harcművészetét

武神館ブタペスト道場

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • EDZÉSEK

  Edzéseink: kedden és csütörtökön 18.30-20.00 Helyszín: Váci Utcai Ének-zenei Általános Iskola Cím: 1056. Budapest, Váci u. 43.
  Read More
 • KAPCSOLAT

  Shidoshi Mokasz Jorgosz +36 70 2088 238 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Read More

Üdvözlünk a Bujinkan Magyarország

és a Bujinkan Budapest weboldalán!

 

Célunk, hogy tradícionális formában átadjuk, és segítsük megőrizni az ősi harcművészet ismeretét edzőtársainknak, valamint erős, őszinte, és bátor vezetőket neveljünk a jelen és a jövő számára.

A TEGNAP HARCOSAI - MA!

Edzéseink úgy vannak felépítve, hogy képessé tegyenek az önvédelemre és arra, hogy pozitív módon irányítsd az életed, hogy olyan emberré válj, amilyenné akarsz, és olyan életet élj, amilyet szeretnél, úgy, hogy a sorsodat magad irányítod.

Ez NEM küzdősport! Ez HARCMŰVÉSZET!

Fájdalmat és horzsolásokat fogsz megtapasztalni mind a testeden, mind az önérzeteden. Szükséges, hogy támadva legyél nem csupán fizikailag, de mentálisan is, hogy megszabadulj a nagyság téveszméjétől, ezáltal hatékonyabban tanulhass. Nem mindenki képes ezt elfogadni!

NINCSENEK KORLÁTOK

Azt mondjuk, IGEN MEG TUDOD CSINÁLNI, elhunyt mesterünk több, mint 40 éves edzési tapasztalatával, valamint a legjobb tanítványok több, mint 15 éves tapasztalatával meg tudjuk tanítani, hogyan legyél a legjobb.
MINDEN edzésünket VALÓS dolgokra alapozzuk, amelyek megtörténhetnek az utcán, háborúban, beleértve valós támadásokat, és azok valós lelkületét.